Menu
ANNONSER

Podd: Livet i Åre – avsnitt 38 ute nu

Foto: Linnea Karlsson, Mittmedia

 

I podden Livet i Åre får vi hänga med när Cissi och Karin pratar stort och smått kring sina egna upplevelser och vad som är på gång i byn. Tipsfaktorn är hög och innehållet passar såväl turister som locals. Missa inte avsnitt 38!

 

Avsnittsbeskrivning på Podbean
”Efter ett väldans flängande tar lite lugnare tider vid. Cissi ger sig i färd med att analysera Karins resultat från Clifton Strength vilket ger svar på en hel del… Thomas har testat nya topptursutrustningen och Daniel glänser loss som Simla – Copperhills maskot. Som det ska vara helt enkelt…”

 

Ladda ner och följ här:

– Itunes
– Podbean
– Instagram
– Facebook

 

Tack för en superbra podd, Cissi och Karin!

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER