Menu
ANNONSER

Nya poddavsnitt: Livet i Åre – Fokus på höstlovet

I de två senaste avsnitten av podden Livet i Åre är det fullt fokus på hösten och höstlovet i Åre. Underhållande och fnissvänligt, som vanligt. Missa inte!

Avsnitt 37 – beskrivning på Podbean. ”Allt känns mindre laddat och viktigt när vidderna är större… Kloka ord från boken ”Vi ses i Ullådalen” som landar mitt i prick med känslan vi bär med oss. Det kanske är just det som gör att saker går lite enklare här – från ideellt engagemang till fantastisk uppställning från lokala företagare. Cissi visar sig vara en bad ass-traktorkörare och när pållarna behöver ha grus i sina hagar –  då är det ju bara att börja leka jordbrukare…

Höstlovet är på G – först ut är det norska potatislovet – vecka 41 och sen är det dags för vårt vecka 44. Vi går igenom programmet som är fullsmetat med roliga aktiviteter i Åre”

 

 

Avsnitt 36 – beskrivning på Podbean. ”Färgerna slår om, skutan pudras vit av snö. Höstmarknaden, en riktig höjdpunkt här i byn går av stapeln i helgen med massa roliga aktiviteter att gå igång på. Och på tal om att gå igång -så har Karin och Cissi totalt nördat in sig på renar, till stor del tack vare Ullis & Rudolf… Renarna dyker liksom upp lite här och var nu förtiden. De gör konster, bär packning, pussas och hamnar på tallriken (som tur är inte Ullis renar just). Snurrigt – bäst att lyssna så rätar vi ut eventuella tankevurpor.”

 

 

Alla avsnitt av Livet i Åre finns på:

– Itunes
– Podbean

 

Publicerat av: Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER