Menu
ANNONSER

Nyhet: This is Åre först ut med direktbokning av flygbiljetter plus ”allt” på egna sajten

Årebild från fotograf i Åre Niclas Vestefjell

Foto: Niclas Vestefjell photography

This is Åre, som är ett digitalt turistbolag som erbjuder ett exklusivt urval av boende och aktiviteter i Åre, blir nu först bland svenska fjälldestinationer med att även erbjuda bokning av flygbiljetter direkt på den egna sajten (www.thisisare.com). Det är i samarbete med Citybreak, specialist på e-handelslösningar för turistindustrin, som man nu lansera den nya tjänsten.

 

– Det känns oerhört starkt att vi nu, som den första aktören i den svenska fjällvärlden, kan erbjuda bokning av flyg från hela världen till Åre, både mot privat- och konferensmarknad där vi har ett nära samarbete med Åre Konferens, säger Kevin Kirk, vd This is Åre.

 

Med ett stopp på thisisare.se kan man nu boka allt man behöver för sin vistelse i Åre; boende, flygbiljetter, hyrbil och alla kringarrangemang. Detta oavsett om man kommer från New York, Kapstaden eller Helsingborg.

 

– This is Åre har generellt en oerhört hög servicegrad. Både våra svenska och internationella gäster förväntar sig det. Därför är det extra roligt att vi nu underlättar för gästerna som vill komma till Åre, säger Kevin Kirk.

 

Källa. Pressmeddelande, This is Åre

ANNONSER
ANNONSER