Menu
ANNONSER

Filmklipp: Höstlov i Åre

Om lite drygt en månad är det dags för höstlov i skolorna. Funderar ni på att hitta på ngt, men vet inte riktigt vad? Ta en titt på detta klipp om höstlovet i Åre. Här väntar ett späckat schema, och med lite tur kan man till och med få en försmak av vintern. Inte sällan har det kommit lite snö redan då. Vi håller tummarna!

 

Här finns hela programmet.

 

Fira höstlovet i Åre

Fira höstlovet i Åre! 🍂 Det blir en vecka fylld av mys och upplevelser för hela familjen – pyssel, äventyrsbad, fackeltåg, tunnbrödsbak, ponnyridning och andra roligheter. I det stora vildmarkscampet får man lära sig att göra upp eld, tälja, lyssna på spännande historier kring lägerelden, se teater och lära om djur och natur.

Strosa runt i butikerna, ät gott på restauranger och caféer och bara njut av den mysiga atmosfären i byn. Se hela höstlovsprogrammet: aresweden.com/hostlov-i-are

Posted by Åre Sweden on Friday, September 14, 2018

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER