Menu
ANNONSER

Livet i Åre, nytt poddavsnitt: Sommar & sol…

Cissi och Karin hinner avhandla en rad somriga ämnen i senaste avsnittet av Livet i Åre – och som vanligt gör dom det på sitt personliga och ytterst fnissvänliga sätt. Missa inte!

 

Så här beskriver de själva avsnittet på Podbean. ”Varmt, soligt, njutbart och plaskigt! Sommaren 2018 är något utöver det vanliga, där dag efter dag i himmelriket Åre levereras. Skutan bestigs, det tältas på Totthummeln, sjöar testas för vart den bästa botten, temperaturen och stranden finns, restauranghäng och picknick-mys. Bygden kryllar också av härliga aktiviteter och evenemang som testas, Karin springer och Cissi ska på hundkurs. Augusti fortsätter leverera – så kom hit vet vi!!

 

Lyssna i spelaren nedan eller ladda ner på:

– Itunes
– Podbean

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER