Menu
ANNONSER

Nytt klipp: Vinnande bidraget i Åre Video Challenge

Under årets Åre Bike Festival arrangerades liksom föregående år Åre Video Challenge, där ett antal olika lag bestående av cyklister och filmare under några dagar jobbar stenhårt för att tillsammans skapa bästa möjliga kortfilm. Årets vinnare i kategorin ”Best movie” blev bidraget Lightning Thunder. Bakom kameran stod Peter Eriksson och på cyklarna ser vi Johan Gustavsson, Alexander Bäckvall, Simon Johansson, Christoffer Van Kuijl and Johan Ekman. Stort grattis till en grym film!

 

Lightning Thunder – Åre Video Challenge 2018

Lightning Thunder from the 2018 Åre Video Challenge. Winner of the Best Movie award.

Riders: Johan Gustavsson, Alexander Bäckvall, Simon Johansson, Christoffer Van Kuijl and Johan Ekman.

Filmers: Peter Eriksson.

Posted by Åre Bike Festival on Sunday, July 8, 2018

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER