Menu
ANNONSER

Ny film: Lovande regidebut av Årefilmaren Alexander Rydén!

Alexander Rydén har under de senaste åren gjort sig känd som en mycket duktig videofotograf. Nu gör han även debut som regissör och producent i dokumentärfilmen Presten – en berg och dalbana av känslor. Här får vi följa Alexander själv då han tillsammans med Erik Wennberg (från Skata Sweden) ger sig på att klättra den 500 meter höga bergväggen Presten i Norge. Inledningsvis bjuds vi även på snygga Årescenerier då duon tränar vid Välaberget i Åre. Presten är så mycket mer än bara en film om klättring – som titeln antyder är det verkligen en berg- och dalbana av känslor vi får följa. Från glädje, skräck och lättnad till fullt fokus igen – man kan helt enkelt inte sluta titta. Bonus även för mycket snyggt foto av filmaren Marcus Ahlström, också han bosatt i Åre.

Nedan hittar ni filmens trailer överst och hela filmen nedanför. Stort grattis till Alexander Rydén för en lovande regidebut. Det ska bli spännande att se vad som kommer härnäst. Känner vi Alex rätt så har han redan planer på gång.

 

Trailer (1 min)

 

 

 

Hela filmen (43 min)

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER