Menu
ANNONSER

Nytt klipp/tips: Åre Extreme Challenge på lördag

Nu på lördag är det dags för klassiska ÅEC (Åre Extreme Challenge) – multisporttävlingen som arrangerats varje sommar sedan 1997. Tävlingen kallas ofta för ”Den längsta dagen” och det är lätt att förstå varför. För deltagarna väntar 25 km paddling via fors och sjö (Tännforsen-Åre), 15 km bergslöpning (över Åreskutan till Huså) och slutligen 30 km MTB tillbaka till Åre. I klippet nedan får vi en känsla för vad som väntar på lördag. Ett tips är att ta sig ut längs banan och heja på, det brukar vara fin stämning därute och deltagarna är värda all pepp de kan få!

 

Åre Extreme Challenge 2018 Trailer

Welcome to Åre Extreme Challenge 2018! Registration opens this Saturday 21 October 9 am. Check your email inbox on Thursday for our latest newsletter (http://www.areextremechallenge.se/en/newsletter/)

Posted by Åre Extreme Challenge on Wednesday, October 18, 2017

 

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER