Menu
ANNONSER

Nyhet/klipp: Öppna liftar även de två första helgerna i maj!

Just nu pågår den officiella säsongsavslutningen för fullt (sista dag i morgon). MEN, det finns hopp! Holiday Club fortsätter den mycket trevliga vanan att hyra några liftar och dela ut gratis liftkort till sina gäster under de två första helgerna i maj. Fortsatt chans till liftburen åkning på Skutan alltså (och det är fortfarande mycket fint snöläge!). Så här såg det ut förra året när TV Åre fanns på plats och dokumenterade ”Holiday-helgerna” på Skutan. Mer info om maj-skidåkningen här.

 

Maj-skidåkning på Skutan 2017

Det var magiskt väder och skidföre i världsklass när Holiday Club Åre hade hyrt liftarna och bjöd sina gäster på oförglömliga dagar på Åreskutan. Kallföre på skutan och shortsväder nere i byn – kan det bli bättre?

Posted by TV Åre on Monday, May 15, 2017

Publicerat av Niclas Vestefjell
ANNONSER
ANNONSER