Menu
ANNONSER

Nyhet: Team Åre Sweden till OS!

Slalom, puckelpist, super G, störtlopp och slopestyle finns representerat i årets Team Åre Sweden. Tre av fyra i årets team är dessutom uttagna till OS. Lär känna Anna Swenn Larsson, Ludvig Fjällström, Felix Monsén och Jesper Tjäder.

Årets Team Åre Sweden har flera saker gemensamt – bland annat kärleken till skidåkningen och strävan mot en pallplacering i OS 2018 i PyeongChang. Och som så många andra framgångsrika atleter kallar även de Åre för hemma.

– I och med att det i år är vinter-OS vill vi passa på att lyfta fram några av de duktiga vintersportsatleterna vi har här i Åre. Varje medlem i årets Team Åre Sweden tillhör Sverigeeliten, om inte världseliten, inom just sitt gebit. Det är vi såklart mycket stolta över och vi är många Årebor som kommer hålla tummarna lite extra under vinterns olympiska spel, säger Therese Sjölundh, VD Åre Destination.

Anna Swenn Larsson satsar främst på slalom, Ludvig Fjällström tävlar i puckelpist, Felix Monséns grej är fartgrenarna super G och störtlopp och Jesper Tjäder tävlar i slopestyle. I följande samt i bifogade intervjuer lär vi känna teamet lite mer och får dessutom ta del av just deras smultronställen och favoritaktiviteter i Åre.

Läs mer om medlemmarna i Team Åre Sweden här.

Källa: Pressmeddelande från Åre Destination

Foto: Jonas Ericsson

ANNONSER
ANNONSER