20 nya bilder – Åreskutan, 21 november

Dagarna är korta nu, men oj vilket ljus det bjuds på när solen visar sig! Fotograf Niclas Vestefjell från Åre hängde med Camilla och Jonte från Haglöfsbutiken igår för en tur upp på Skutan. Det blev många skratt, magisk ljus, några grymma pudersvängar och en hel del bra bilder. Hoppas ni gillar!

Nytt från idag – se var varje bild är tagen!
Från och med detta inlägg testar vi en ny tjänst där ni som är intresserade kan klicka in i detta album för att se exakt plats där varje bild är tagen (nästan alla) och vilka inställningar som använts i kameran. Klicka först på en bild och sedan på infosymbolen i högerkant. Ge gärna feedback i kommentarsfältet på Facebook om detta är något ni vill att vi fortsätter med i bildinläggen.

Foto: Niclas Vestefjell fotograf i ÅreNiclas Vestefjell photography fotograf i Åre