Menu
ANNONSER

Episod 3 – På trail med El Kotts

Vilken dag vi hade igår! Strålande sol och höstfärger i tusen nyanser av rött, gult, och grönt. Årefotografen Niclas Vestefjell tog tillfället i akt och hakade på trailrunningessen/tävlingsarrangörerna/tvillingarna Lina och Sanna El Kott Helander när de provsprang banan inför helgens SWEARE Åre Trail Tour. Tillsammans med gänget bakom klädmärket SWEARE arrangerar dom helgens tävlingar och kommer därför inte att stå på startlinjen. Säkert är en och annan av de andra deltagarna rätt nöjda med det – tjejerna El Kott Helander har skördat stora framgångar under året (exempelvis med vinst i Åre Extreme Challenge). Bilderna nedan är fotade i området kring Lillskutan som deltagarna passerar under andra halvan i söndagens 23 km-lopp. Vi håller tummarna för lika fina förutsättningar då, för det är en riktigt fin bansträckning. Hoppas ni gillar bilderna! Mer info och anmälan till SWEARE Åre Trail Tour

Foto: Niclas Vestefjell fotograf i Åre
Publicerat av: Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER