Menu
ANNONSER

Nyhet: SWEARE Åre Trail Tour under marknadshelgen

För dig som gillar trailrunning väntar ett smörgåsbord av lopp under marknadshelgen i Åre (29 sep-1 okt). Under parollen SWEARE Åre Trail Tour arrangeras hela fem olika lopp – samtliga med start och mål i centrala Åre. Touren drar igång med nyheten 7 KM Night Run – ett mörkerlopp där deltagarna med hjälp av pannlampa och reflexer längs banan ska ta sig upp till Sadeln, runt Totthummeln och ner till byn igen. Kul nyhet!

Anmälan och mer info om loppen.

Hela programmet
Fredag
Kl 20.00 7KM Night Run

Lördag
Kl 15.00 Holiday Club 2KM Kids Run
Kl 16.00 Holiday Club 2KM Sprint
Kl 17.00 After run på Holiday club med live musik och servering av enklare mat och dryck

Söndag
Kl 09.00 SEAT 23KM Mountain
kl 09.30 13KM Sadeln

Publicerat av Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER