Menu
ANNONSER

Nytt filmklipp: Alexander hoppar från kabinbanan!

Har du någonsin åkt kabinen i Åre och funderat på hur det skulle kännas att hoppa ut när den är som högst? Förmodligen inte, eftersom det är en fullständigt galen idé. Filmaren Alexander Rydén från Åre tyckte också att det var en galen idé…som han ville genomföra! Med proffs vid sin sida (Micke Björk och Daniel Oja) och ett ok från SkiStar riggades en jättelik repgunga mellan de två kabinerna. Massor av kameror rullade när Alexander klev ut i tomma intet. Resultatet hittar ni nedan. Grymt bra filmat och producerat! Bakom kameran stod Erik Wennberg och Marcus Ahlström.

Ta gärna tiden att även titta på filmen under – bakom kulisserna. Den är minst lika sevärd och vi får ta del av hela processen från idé till genomförande. Lägg 10 minuter på dessa två filmer idag, ni kommer inte ångra det!

Publicerat av Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER