Menu
ANNONSER

22 nya bilder – Vandring på Åreskutans östra sida

Vi står inför en riktigt fin tid för vandring – höstfärgerna är på gång (peak om 3 veckor), insekterna nästan borta och hjortronen är mogna! Har man möjlighet att komma hit för några dagars sensommar-/höstvandring så ska man definitivt göra det. Som inspiration bjuder vi på en drös med bilder. Fotograf Niclas Vestefjell från Åre följde med Helena, Cecilia och Henrik på en tur lite tidigare i somras. Utgångspunkten var Fröå gruva och sedan uppåt och förbi Byxtjärn, vidare mot Lillådammen och sedan ytterligare en bit på led 221 mot mäktiga Blåsten. En tur och ett område vi varmt kan rekommendera! Vädret varierade friskt under turens gång, från varmt till kallt och sedan varmt igen, det syns tydligt på bilderna. Magisk är ett något slitet ord i bildsammanhang, men avslutningen på turen, den sista kvällssolen vid Byxtjärn var just…magisk! En stund att minnas. Hoppas ni gillar bilderna. Och varmt välkomna till Åre i höst!

Mer vandringsinspiration finns på Åre Swedens vandringssajt.

Foto: Niclas Vestefjell fotograf i ÅreEn vandringsbild från Åre av fotograf Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER