Menu
ANNONSER

Tips: STF Fjällets dagar på Åre torg


STF (Svenska Turistföreningen) vill få fler att upptäcka fjällen och bjuder nu in till Fjällets dagar den 31/8 till 3/9. STF Åre torg är en av nio anläggningar som arrangerar eventet. Det blir fyra dagar fulla av föreläsningar, upplevelser och clinics, ett perfekt sätt att upptäcka och lära sig mer om våra fantastiska fjäll! Så här ser programmet ut i Åre:

TORSDAG 31/8
13:00–16:00 Föredrag: Hållbar cykling och fjällöpning i Årefjällen. Möt Ola Bergqvist från Åre Destination som berättar om hur du på bästa sätt rör dig hållbart på fjället. Åre med omnejd erbjuder cykling och löpning i världsklass – något som vi är både stolta och rädda om. Samlingsplats: STF Åre Torg.

FREDAG 1/9
13:00–16:00 Föredrag: Pilgrimsvandring och Sankt Olavsleden med Putte Eby. Kom och bli rejält inspirerad till att upptäcka nya leder och sätt att vandra på. Samlingsplats: STF Åre Torg.

LÖRDAG 2/9
13:00–16:00 Inspirationsfördrag: Vandring i Åre – utrustning och tips, med Martin Strömgren. Här är tillfället för dig som vill veta mer om vandring i Åre med omnejd och få tips kring packning med mera. Samlingsplats: STF Åre Torg.

SÖNDAG 3/9
13:00–16:00 Föredrag: Lavinkunskap. Guiden Martin Strömgren föreläser i ämnet lavin och hur vi rör oss tryggt i branta fjällmiljöer vintertid. Teori och praktik blandas. Samlingsplats: STF Åre Torg.

ANNONSER
ANNONSER