Menu
ANNONSER

Höstens träningshelger i Åre


Foto: Pressbild, Holiday Club Åre

Holiday Club profilerar sig som fjällens träningshotell för hela familjen, och höstens schema på den fronten är verkligen späckat. Flera av landets mest uppskattade tränare och inspiratörer gästspelar på Årehotellet i höst. I ett nyligen utskickat pressmeddelande hittar vi följande program för hösten, och det ser lovande ut!

Vandringshelger med guide 18-20 augusti, 25-27 augusti & 1-3 september
Höstfjällen bjuder på vackra färger – och vi bjuder på vandringsguide till våra gäster. Aktivitetskonceptet ”Active Inclusive” ingår för alla hotellgäster och i höst har vi extra mycket fokus på vandringsupplevelser. Som gäst får du följa med på våra favoritstigar i Åre.

Systrar i bergen 8-10 september
Spring, vandra och yoga under en helg som fokuserar på systerskap i fjällen med inspiratören Johanna Nygårds som driver outdoorbyrån Systrar i bergen.

Höstglöd Åre 15-17 september
Träningshelgen Höstglöd lockade över 100 personer redan till första upplagan 2016 – nu upprepar vi succén. Det här är en helg som inspirerar till rörelse, till stillhet, till skratt, till reflektion och till medvetna val! En helg för kropp och själ, för balansen mellan kontrasterna i våra liv. Helgen lockar några av nordens främsta instruktörer, bland annat Leila Söderholm och Therése ”Yoga stories” Furudal Hydén.

Åre Höstmarknad & Åre Outdoor Market 29 september-1 oktober
Åre Höstmarknad är en skördefest med knallar och hantverk, lokala matproducenter, fårvallning och uppträdanden. Nytt för i år är Åre Outdoor; en aktivitetsarena för både barn och vuxna med många aktiviteter att prova på och föreläsare att inspireras av.

Mat & Träningsglädje för seniorer 6-8 oktober
Välkommen till en fantastisk inspirationshelg för dig som senior. TV-profilerna Sofia Åhman & Susanne Jonsson delar med sig av träningsglädje och matglädje.

Röhnisch träningshelg 20-22 oktober
Röhnisch träningshelg blir en helg fylld av härlig träning och inspiration med Lovisa Sandström, Ida B Olsson, Petra Månström, Yoga Stories, Joline Johansson och Miranda Eriksson.

Ett sportigt höstlov i Åre
Spralliga sportlovsbarn trivs bäst på Holiday Club i Åre. Här ingår både träning och aktiviteter för hela familjen. Var med på familjecrawl, eller utmana föräldrarna på crosstraining, testa balansen på slack line, spela pingis eller jätteschack, bowla och häng med på aktiviteterna som anordnas på byn under höstlovet!

Yoga Mountain Festival 24-26 november
Namasté – välkommen till fjällens yogafestival som arrangeras för första gången! Stäng av vardagens brus när hösten är som mörkast. Tanka kraft och energi genom yogaklasser, workshops, föreläsningar, bad och bastu.

ANNONSER
ANNONSER