Menu
ANNONSER

Nytt filmklipp: KIA Fjällmaraton & Ulvang Kvartsmaraton

I lördags avslutades fjällmaratonveckan med KIA Fjällmaraton (43 km, 2100 höjdmeter) och Ulvang Kvartsmaraton (13,5 km, 600 höjdmeter). Massor av löpsugna deltagare gav sig ut på fjället för att tävla om medaljer eller bara ge sig själva en rejäl utmaning. Och utmaning fick dom, deltagarna! Natten mot lördagen öste regnet ner och stora delar av banan var minst sagt leriga! Under tävlingsdagen höll sig dock regnet borta och det bjöds på stundtals ganska fint väder. Vinnarna i KIA Fjällmaraton blev Andreas Svanebo (3:33:09) och Ida Nilsson (4:12:11). I Ulvang Kvartsmaraton var det Olle Olsson-Bad (1:02:15) och Lovisa Björkenstam (1:24:18) som fick kliva upp högt upp på prispallen. Stort grattis till er! I klippet nedan får vi en bra sammanfattning av dagen. Härlig inspiration! Nu är det bara att börja träna mot 2018 års Fjällmaratonvecka!

ANNONSER
ANNONSER