Menu
ANNONSER

Tips: Copper Trail 7K i morgon – vinn en bil!

Vi är nu mitt uppe i fjällmaratonveckan och de olika loppen duggar tätt runt om i Årefjällen (totalt 11 lopp). I morgon onsdag är det dags för det nya loppet Copper Trail 7K där man lottar ut en splitter ny Kia Picanto bland de som fullföljer.  Så här skriver arrangörerna själva; ”Copper Trail 7K innebär en satsning på att bredda fjällöpningen och locka nya deltagare att prova på sporten. Tillsammans med våra partners Copper Hill och KIA laddar vi på med en rejäl morot att ställa sig på startlinjen. Alla som fullföljer loppet under onsdagskvällen är nämligen med i utlottningen av en bil i form av en KIA Picanto”.

Bansträckningen slingrar sig 7 km runt Totthummeln i Åre och både start (18:00) och mål sker på torget. Mer info och anmälan här.

Lycka till önskar Årelive.se!

ANNONSER
ANNONSER