Menu
ANNONSER

Åres säsongsavslutning mot rekordpublik!

arewinterfinale24april2017

Till helgen är det dags för säsongsavslutning – Åre Winter Finale! Nytt för i år – som ett event i eventet – är den fullskaliga musikfestivalen Åre Sessions. Festivalen är en ny satsning där musik- och skidkultur gifter sig lite extra – med långa ljusa dagar i skidbacken på dagtid och grymma konserter på kvällstid. Festivalen kommer göra nedslag på olika platser runtom i Åre – i skidbacken, på barer, på klubbar och på den större inomhusarenan på Holiday Club. Entrén är fri för alla med giltigt SkiPass. Totalt kommer det handla om ett tjugotal artister, klubbar och DJ:s som på ett eller annat sätt tonsätter Åre under denna avslutningshelg. Förutom ett gediget skid- och nöjesutbud finns en hel del andra Åre Sessions-aktiviteter att ta del av. Bland annat Skidskola för nybörjare, Guidade toppturer med Protect Our Winters, Freeride Sessions med InspireUs, Railjam med Jesper Tjäder, Yoga på Ski-Inn. Flertalet ingår i SkiPasset.

– Det känns väldigt spännande med vår nya och långsiktiga satsning tillsammans med Luger. Att redan första året få denna respons från våra gäster bådar gott för att stärka Åres avslutningshelger flera år framöver då Åre Sessions kommer tillbaka redan 2018, säger Niclas Sjögren Berg, destinationschef SkiStar Åre.

Redan nu kan man konstatera att Åre Sessions verkar bli en lyckad satsning – enligt SkiStar är byn närmast fullbokad inför helgen!

Utöver Åre Sessions körs även lagtävlingen Åre Ski Finals under avslutningsveckan. Lägg sedan på diverse bartömningar och avslutningspartyn på byns uteställen så blir slutsatsen en grymt eventspäckad sista vecka. Missa inte!

Publicerat av: Niclas Vestefjell

HolidayClub_bredbanner3_1600px

bjurfors_bred2

ANNONSER
ANNONSER