Menu
ANNONSER

4 nya bilder: Åre, Ullådalen, 21 februari, 17:37-17:45

Det har snöat en hel del under de senaste dagarna och vinterlandskapet ser nu ut precis som det ska se ut i sportlovstider. Niclas Vestefjell tog kameran och turskidorna till Ullådalen för att söka det sista dagsljuset igår eftermiddag. Dimman låg tät nere vid parkeringen men en bit upp på leden mot Forsaskalet öppnade det upp. Det blev fyra bilder innan ljuset försvann. Hoppas ni gillar!

PS: Flera av bilderna finns upplagda i webbshoppen. Välkommen!

HolidayClub_bredbanner3_1600px

02_22_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder102_22_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder202_22_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder302_22_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder4

Publicerat av: Niclas Vestefjell

bjurfors_bred2

ANNONSER
ANNONSER