Menu
ANNONSER

4 nya bilder: Åreskutan, 4 februari, 12:21-13:37

Igår förmiddag (lördag) hade vi återigen ett molnlock nere i byn men strålande sol från 1000-metersnivån och uppåt. Molnen steg dock långsamt uppåt och kring lunchtid drog det gråa in även över toppen. Årefotografen/filmaren Martin Olson fanns på plats just då med några vänner och fångade känslan i gränsskiktet mellan moln och sol. Stort tack för att vi får dela, Martin!

På första bilden ses brädåkarna Frida Gelinder och Jens Johansson på väg uppåt.

Fler fantastiska bilder från Martin finns på Outdoorswe.com, Facebook.com/outdoorswe samt Instagram.com/outdoorswe

HolidayClub_bredbanner3_1600px

02_04_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1102_04_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1202_04_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1002_04_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder13

Publicerat av: Niclas Vestefjell

bjurfors_bred2

ANNONSER
ANNONSER