Menu
ANNONSER

Tips: Sportlovsteater i Åre

karlssonpataket1dec

Det börjar närma sig sportlovsveckor och här kommer ett hett tips för er familjer som vill planera in en inomhusaktivitet under lovet i Åre. Se pressmeddelande nedan för mer info och boka platser här.

Karlsson flyger in över Åreskutan och landar i byn under vecka 7, 8 och 9. Det är Sandelius Kultur & Nöje som i samarbete med Holiday Club satsar på familjeteater under sportloven. Det blir en riktigt fartfylld föreställning med sång och musik som kommer att få både barn och vuxna att kikna av skratt.

– Det här är något helt nytt i Åredalen som kommer att bli ett kul komplement till alla vintersportaktiviteter, säger Sara Rönne, Marknadschef på Holiday Club.

– Det känns väldigt spännande att få spela Karlsson på taket i Åre och förhoppningsvis kanske ännu fler kan lära sig älska den något egensinnade Karlsson. För Karlsson är inte alls så elak som många verkar tycka, säger Elin Sandelius som både medverkar i föreställningen och är producent.

Som Karlsson och Lillebror ser vi bl.a Håkan Borgsten och Anna Ulin från Östersund som framgångsrikt gjort rollerna även i Estrad Norrs version av Karlsson på Taket. Föreställningen är fylld av alla de klassiska Karlssonsångerna av Georg Riedel och nyskriven musik av Fredrik Åkerblom. För sångtexter och manus står Elin och Mats Sandelius som är en av få aktörer som får göra nya dramatiseringar av Astrids berättelser. Detta görs i ett nära samarbete med Astrids familj och Saltkråkan AB som äger alla rättigheter på Astrid Lindgrens berättelser.

Medverkande: Håkan Borgsten, Anna Ulin, Elin Sandelius, Fredrik Longueville, Per-Anders Gustafsson.

Karlsson på taket spelas den 18-19, 22-23, 26-27 feb samt 2-3 mars.

Publicerat av: Niclas Vestefjell
 bjurfors_bred2

ANNONSER
ANNONSER