Menu
ANNONSER

Åreskutans högzon öppnar nästa helg!

01_05_fotograf_i_are_jamtland_fotoblogg_arebilder1-2
Tack vare närmast optimala förhållandena för snöproduktion i kombination med mycket natursnö kan Åreskutans högzon öppnas upp redan nästa helg.

– I år vågar jag lova att vår stora premiärhelg med det klassiska, återkommande skid- och snowboardtestet kommer att erbjuda fantastiska förutsättningarför skidåkning. Om väder och vind är med oss så öppnar vi rekordtidigt både Hummelliften och Gondolen vilket innebär 890 fallhöjdsmeter skidåkning. Som vanligt drar också nöjeslivet igång denna helg som lockar både lokala och tillresta skidfantaster, säger Niclas Sjögren Berg, destinationschef på SkiStar i Åre.

Om vädret tillåter så öppnas Hummelliften och Gondolen under helgen och skidåkning i nedfarterna Övre störtloppet och VM-vägen erbjuds. Fortsätter snön att falla öppnas ännu fler nedfarter i området. Se SkiStar Åres snöblogg samt LPV ”lift, pist och väder” på skistar.com för uppdaterad information.

holidayclub_bredbanner2_1500px

Publicerat av: Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER