Menu
ANNONSER

5 nya bilder: Åreskutan, 12 november, 08:19-08:56

I väntan på att de första liftarna öppnar nästa helg är det många som turar till toppen för att njuta av den grymma snön som finns däruppe. Vi ser bilder på orört puder i princip varje dag. En av de mest frekventa besökarna är Petter Berggrund – Instagram.com/berggrunds – och igår morse fanns han där igen, med mobilkameran i högsta hugg. Åkaren på bilden är Christian Björk. Stort tack för grymma bilder igen, Petter!

inlaggsbanner_nyhetsbrev1

11_12_fotograf_i_are_jamtland_fotoblogg_arebilder111_12_fotograf_i_are_jamtland_fotoblogg_arebilder211_12_fotograf_i_are_jamtland_fotoblogg_arebilder311_12_fotograf_i_are_jamtland_fotoblogg_arebilder411_12_fotograf_i_are_jamtland_fotoblogg_arebilder5

Publicerat av: Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER