Menu
ANNONSER

Nyhet: Så blev sommaren i Åre

06_03_fotograf_i_are_jamtland_fotoblogg_arebilder1

Åre Destination meddelade nyligen att när sommarsäsongen 2016 nu summerats så ser man en ökning med 12% (kommersiella gästnätter) under augusti månad. Juni och juli behåller tidigare somrars höga beläggningssiffror. Sommaren i Åre fortsätter alltså att vara välbesökt. Populärast är klassiska semestermånaden juli, men augusti är på uppgång.

– Stämningen i Åre i sommar har varit på topp med fullt av tryck i byn. Roligt att detta tydligt backas upp av statistiken. Från Åre Destinations håll har vi inlett en treårig satsning på att ännu fler skall vilja vara här i augusti som är en fantastisk fin fjällmånad, särskilt kul att se en tydlig ökning av gästnätter under den perioden, säger Therese Sjölundh, VD, Åre Destination.

Läs hela pressmeddelandet från Åre Destination

Publicerat av: Niclas Vestefjell

ANNONSER
ANNONSER