Menu
ANNONSER

Nyhet: BRA förlänger skåningarnas skidsäsong

inlaggsbanner_nyhetsbrev1

flygbra27sept

Efter fjolårets stora intresse satsar BRA på en utökad skidsäsong i vinter. Direktflyget från Malmö till Åre/Östersund gör comeback i december och flygs fram till sista april, vilket är fyra veckor längre än i fjol.

– De flesta av våra kunder uppskattar att få extra tid i backen istället för att spendera onödig tid på att transportera sig. Vi är jätteglada att allt fler skåningar upptäckt enkelheten i att resa med BRA från Skåne till fjällen i vinter. Dessutom har fjolårets succé spridit sig då vi ser att allt fler danskar också upptäckt linjen, vilket vi är jätteglada för, säger Pernilla Lyberg, regionchef Malmö.

Notering: BRA kommer även att flyga direkt från Göteborg till Åre/Östersund i vinter (och hela året från Stockholm/Bromma).

Läs hela pressmeddelandet från BRA

Foto: BRA, pressbild

ANNONSER
ANNONSER