Menu
ANNONSER

Kabinbanan midnattsöppen på Åre Bike Festival

Nu drar norra Europas största cykelfestival – Åre Bike Festival – igång för 7:e året i rad. Festivalprogrammet (6-10 juli) är späckat med innehåll så som Midnattscykling på ÅreskutanÅre Enduro (som i år har SM-status), Klassikern Whip it Good, mektävlingen Klas Garage samt massor av downhill-, enduro- och XC-clinics med välkända coacher. Festivalen avslutas med stor filmvisning på lördagskvällen med Åre Video Challenge och efterfest.

– Årets Åre Bike Festival blir större och bättre än någonsin. Hela byn är engagerad – från toppen av Åreskutan till restaurangerna och butikerna kring Åre torg. Vi är superglada för allt engagemang och för all pepp vi ser hos cyklister runt om i landet och Europa och längtar efter att få välkomna alla hit, säger festivalledningen.

Foto nedan från Årefotografen/filmaren Darren Hamlin

07_06_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1

ANNONSER
ANNONSER