Menu
ANNONSER

5 nya bilder: Åre torg, 22 mars, 08:35-09:28

Vi har fått riktigt bra med snö under helgen och natten till måndag. Enligt SkiStar Åres snömätning i Rödkullen har det fallit 41 cm nysnö under de senaste 72 timmarna. Det totala snödjupet är nu 97 cm. Det ser med andra ord riktigt bra ut inför påsken!

Nedan finner ni 5 bilder som fotades kring Åre torg i morse. Hoppas ni gillar!

Foto: Niclas Vestefjell photography med Canon 5d Mark III + Canon 24-70 mm 2,8 L II

Ett stort tack till vår samarbetspartner Scandinavian Photo. Klicka gärna in och titta på deras jättesortiment. Alltid bra priser.

ScandinavianPhoto_banner1_1500

Foto: Niclas Vestefjell03_22Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder11Årebild - bild från Åre03_22Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder13Foto: Niclas Vestefjell - fotograf i Åre

ANNONSER
ANNONSER