Menu
ANNONSER

Nytt filmklipp: En stressfri dag i Årefjällen

Vi har förstått att en del av er drömmer om ett liv i Åre, långt från stadens stress och tempo. I filmen nedan (ca 3 min) från Årefotografen/filmaren Darren Hamlin får vi uppleva definitionen av lugn. En man och hans hund vid en eld, vid foten av fjällen. Många av oss som bor i Åre med omnejd älskar den här typen av ”ickeaktiviteter” också, utöver det massiva aktivitetsutbudet som finns i byn och på fjället. Så plugga in lurarna eller höj volymen och ta del av en helt vanlig ledig dag som Årebo – känn känslan och fortsätt drömma!

Snyggt jobbat, Darren! Och tack för att vi får dela.

PS: Årebon i filmen är en annan duktig filmare/fotograf i byn – Simon Bo Silverdahl aka Noordanvind

  ScandinavianPhoto_banner1_1500

ANNONSER
ANNONSER