Menu
ANNONSER

Nytt filmklipp: Hemliga åk med djuppuder i Åre

Det finns ett gäng locals i Åre som känner till ställen som de flesta andra inte har en aning om att de existerar. Dessa ställen syns bara sporadiskt i diverse filmklipp – alltid utan närmare platsbeskrivning. Vi kan bara konstatera att det uppenbarligen finns riktigt mycket Årepuder att hämta för den som känner rätt folk. I detta klipp är det TV Åres Tom-Oliver som varit ute och åkt med sitt crew, någonstans i Åre. Visste vi inte att det är filmat i Jämtland för några dagar sedan hade vi gissat på någon puderhåla i USA eller Kanada. Stort tack till TV Åre för att vi får dela!

PS: Som alltid vid denna typ av offpiståkning gäller givetvis att man har kunskap, sällskap och komplett lavinutrustning. Det är mycket snö på fjället och risken för laviner finns alltid. Var försiktiga!


ScandinavianPhoto_banner1_1500

ANNONSER
ANNONSER