Menu
ANNONSER

6 nya bilder: Åre by & Högzon, 29 februari

Vecka nio fick en strålande start! Sportlovsgäster och bybor kunde njuta av några få minusgrader och strålande sol. Efter helgens snöfall har vi nu dessutom ett riktigt respektabelt snödjup på 95 cm! Nedan följer några bilder från gårdagen (måndag). De tre översta är fotade uppe på Högzon av Malin Strömvall. Stort tack för bilderna, Malin! De tre nedersta bilderna är fotade av Niclas Vestefjell nere i byn. Hoppas ni gillar!

Ett stort tack till vår samarbetspartner Scandinavian Photo. Klicka gärna in och titta på deras jättesortiment. Alltid bra priser!

ScandinavianPhoto_banner1_150003_01_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder203_01_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder103_01_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder302_29Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder102_29Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder202_29Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder3

 

ANNONSER
ANNONSER