Menu
ANNONSER

Åre, VM8:an, 11 december, 14:48

Det var full fart vid VM8:an idag när skidtesterna inleddes. I morgon lördag blir schemat än mer späckat då damernas världscuptävlingar (storslalom, 1:a åk kl 10:30) körs parallellt med fortsatta skidtester. På programmet finns även en utomhuskonsert med Ison & Fille, kändis-parallellslalom, modevisning m.m – allt detta i området kring VM8:an/alpina arenan. Dessutom drar afterskin och nattlivet igång på ett gäng av byns restauranger och klubbar. Det händer kort och gott MASSOR i Åre under helgen! Se mer info nedan via länkar och den rosa ”planschen”. Nu är säsongen igång på riktigt!

Åre Ski Opening – SkiStar Åre
Tävlingar i alpina världscupen – World Cup Åre
Aktivitetskalender – Are360.com

Foto: Niclas Vestefjell photography med Canon 5d Mark III + Canon 24-70 mm 2,8 L II

Foto: Niclas Vestefjell - fotograf i Åre

Areskiopening_9dec_700ScandinavianPhoto_banner1_1500

 

ANNONSER
ANNONSER