Menu
ANNONSER

Nyhet: Skidpremiär på fredag!

Fotograf i Åre Niclas Vestefjell

Tidigt i morse kom pressmeddelandet vi väntat på. På fredag är det dags – ÄNTLIGEN! Vi citerar pressmeddelandet från SkiStar i sin helhel nedan.

”Fredagen den 4 december öppnar SkiStar Åre för skidsäsongen. Kylan och det ymniga snöfallet under natten till måndag har klätt Åre i vinterskrud. Förberedelserna fortsätter nu inför Åre Ski Opening 11-13 december. Under den gångna helgens stora skidpremiärer i Sälen, Vemdalen, Trysil och Hemsedal var det många som välkomnade vintersäsongen. I Vemdalen gjordes 60 000 åk i de tre skidområdena Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö.

-Det känns fantastiskt kul att vara igång med en ny skidsäsong. Vi är enormt peppade att välkomna skideliten hit under Åre Ski Opening då det är världscuptävlingar för damerna, säger Niclas Sjögren Berg destinationschef SkiStar Åre.

Det är liften VM 8:an och nedfarten Gästrappet som välkomnar gästerna på fredag (4 december)från kl.8:00. För mer information om öppna liftar, nedfarter och snöläget i Åre: SkiStar Åres snöblogg.”

Foto: Niclas Vestefjell photography, arkivbild december 2014

ANNONSER
ANNONSER