Menu
ANNONSER

6 nya bilder: Norrsken, norrsken, norrsken!

När norrskenet visade sig från sin allra bästa sida igår kväll gick Åreborna man ur huse för att fota och förtrollas. Några av de som lyckades riktigt bra med fotandet var Eric Mulder och John Lindström. Ett stort tack för att ni ville dela med er! I galleriet nedan hittar ni deras bilder samt en egen bild, fotad av Niclas Vestefjell.

Fotografer:
Eric Mulder photography – bild 1 och 2 – vy västerut mot Skutan.
John Lindström – bild 3, 4 och 5 – vid Tegeforsen.
Niclas Vestefjell photography – bild 6 – vid Åresjön i Vik.

Foto: Eric Mulder, fotograf i Åre10_07_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder2110_07_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder2210_07_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder23Foto: John Lindström, fotograf i ÅreFoto: Niclas Vestefjell, fotograf i Åre

ANNONSER
ANNONSER