Menu
ANNONSER

Nyhet: SWEARE startar crowdfunding inför första kollektionen

SWEARE_aug2015

Nya längdklädesmärket SWEARE från Åre är nu igång med en investeringskampanj på folkfinansieringsplattformen Åre lokalkapital. Kampanjen består av två olika huvuddelar. En del där det går att göra förköp av produkter från SWEARE:s första kollektion eller köpa presentkort till SWEARE:s webshop samt en del där det går att investera i SWEARE och få avkastning när bolaget gör vinst.

”Kapitalet vi får in via investeringskampanjen på Åre lokalkapital ska bidra till att stärka upp vår säljorganisation samt möjliggöra att producera en större volym till nästa säsong”, säger SWEARE:s VD Per Brännäng.

Investeringskampanjen kommer pågå fram till sista september elller tills 2 miljoner kr är insamlat.

Fakta SWEARE AB
Säte: Åre
Grundat: 2014
Verksamhet: Utvecklar kläder för längdskidåkning
Första kollektionen: November 2015

Foto ovan: Frida Berglund

ANNONSER
ANNONSER