Menu
ANNONSER

Nyhet: Kabinbanan öppnar på torsdag!

Nu på torsdag öppnar kabinbanan för sommarsäsongen. Dock är det så mycket snö på högzon att cyklar ej får tas med i kabinen. För cyklister gäller alltså de nedre delarna av Åre Bike Park där WC-liften öppnar för daglig drift från och med torsdag. All info om cykling i Åre finns på Bikingare.com

För de som vill utnyttja snön uppe på Skutan för offpiståkning på eget ansvar kommer det vara ok att ta med skidor i kabinen. Följande info om detta finns i SkiStar Åres blogg

”Det kommer inte att finnas markerade nerfarter, inga hinder kommer att markeras osv. Man tar helt enkelt med sig skidorna på helt eget ansvar. Mer information om detta kan man få på +46 (0)647-130 00”  Läs hela inlägget från SkiStar Åre här

Foto: Niclas Vestefjell photography, arkivbild från den 2 juni 2015

Bild från Åre. Kabinbanan den 2 juni 2015. Fotograf var Niclas Vestefjell i Åre

ANNONSER
ANNONSER