Menu
ANNONSER

14 nya bilder: Åre, 2 juni, 07:37-12:12

Åredalen bjuder på det bästa av två världar just nu! Fortfarande full vinter uppe på toppen, medan försommaren har intagit byn. Bildserien nedan illustrerar de skiftande årstider vi bjuds på just nu – samtliga fotade i morse av Niclas Vestefjell som turade upp från Ullådalen via Skutskjutsstarten (nära Stendalsliften), övre Tväråvalvsliften och vidare en bit ovan Kabin berg. De två sista bilderna är fotade vid lunchtid från Kläppen (strax väster om Åre). Hoppas ni gillar dem!

Foto: Niclas Vestefjell photography med Panasonic LX100

Ett stort tack till vår sponsor CyberPhoto. Klicka gärna in och titta på deras jättesortiment inom foto.

Foto: Niclas Vestefjell - fotograf i Åre06_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder206_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder3Foto: Niclas Vestefjell - fotograf i Åre06_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder506_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder606_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder706_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder806_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder906_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder10

Bild från Åre. Kabinbanan den 2 juni 2015. Fotograf var Niclas Vestefjell i Åre

06_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1206_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1306_02_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder14

ANNONSER
ANNONSER