Menu
ANNONSER

5 nya bilder: Åre, 12 maj, 15:55-16:23

Med våra mått mätt så hade vi en riktigt varm dag idag (tisdag). Termometern hasade sig upp till 15 grader och solen skämde bort oss under större delen av dagen. Topparna är dock fortfarande övervägande snötäckta (nysnö så sent som i fredags), medan grönskan är på g nere i dalen. En härlig period just nu – det bästa av två världar! Nedan några dagsfärska bilder.

Foto: Niclas Vestefjell photography med Panasonic LX100

05_12_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder1Foto: Niclas Vestefjell - fotograf i Åre05_12_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder305_12_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder405_12_Niclas Vestefjell_fotograf_i_Are_jamtland_fotoblogg_arebilder5

 

ANNONSER
ANNONSER