Menu
ANNONSER

9 nya bilder: Åreskutan, 3 februari – bästa dagen på säsongen!

Igår tisdag hade vi en ”ovan molnen”-dag igen! Dimmoln nere i dalen men strålande sol uppe på Skutan. Även snöläget börjar se riktigt bra ut – 65 cm enligt den senaste mätningen. Perfekt timing inför kommande sportlovsperiod! Just nu (onsdag, 11:30) skiner solen från en nästan klarblå himmel även nere i byn. Grattis alla ni som är i Åre nu!

Åkare: Sebastian Törngren

Foto: Niclas Vestefjell photography, med Olympus E-M10

02_03_fotograf_i_Are_Niclas_Vestefjell_bilder_foto_are_jamtland_fotoblogg_arebilder1002_03_fotograf_i_Are_Niclas_Vestefjell_bilder_foto_are_jamtland_fotoblogg_arebilder1102_03_fotograf_i_Are_Niclas_Vestefjell_bilder_foto_are_jamtland_fotoblogg_arebilder12OLYMPUS DIGITAL CAMERA02_03_fotograf_i_Are_Niclas_Vestefjell_bilder_foto_are_jamtland_fotoblogg_arebilder14OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Niclas Vestefjell, fotograf i ÅreOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ANNONSER
ANNONSER