Menu
ANNONSER

Nyhet: Extraflyg till Åre/Östersund i helgen

Pressmeddelande från Malmö Aviation: ”Helgens alpina världscupstävlingar i Åre har skapat högt resetryck. Därför har Malmö Aviation beslutat att sätta in fler avgångar mellan Bromma och Åre/Östersund den 14 december. Detta då ordinarie avgångar i princip är fullbokade.

”Eftersom vi är Sveriges skidflyg vill vi ge så många som möjligt chansen att se de alpina landslaget. Därför sätter vi in extra kapacitet så att fler kan resa till och från tävlingarna i Åre. Genom att flyga med oss sparar man dessutom värdefull tid som man istället kan använda på plats”, säger Anders Engzell, kommunikatör hos Malmö Aviation.

Malmö Aviation är partner till det svenska alpina skidlandslaget samt till längd-, freestyle- och skicrosslandslagen.

De nya avgångarna är den 14 december och enligt följande: TF 239 från Bromma flygplats till Östersund/Åre avgång kl. 14.00 samt TF238 från Östersund/Åre till Bromma flygplats avgång kl. 15.45”

Foto: Pressbild Malmö Aviation

malmoavi9dec_1500px

ANNONSER
ANNONSER