Menu
ANNONSER

Åreskutan, 4 maj, 16:48

Vi kastas verkligen mellan tre olika årstider just nu, som sig bör vid denna tiden på året. Under de senaste dagarna har det snöat en hel del. Nere i byn mest som slask medan det uppe på högzon fallit kallsnö. När sedan solen kommer fram nere i byn, som igår söndag och idag måndag, känns våren ytterst närvarande, nästan snudd på sommar. Men som sagt, för den som inte är mätt på vintern är det bara att bege sig högt upp på Skutan. Årefotografen Darren Hamlin var en av dem som utnyttjade gårdagens fina förhållanden. Som vanligt när Darren fotar så blir det bra. Tack återigen för att vi får dela dina bilder, Darren! Den grymma åkaren är Markus Fredlander.

05_04_14are_live_blogg_fotograf_bilder_foto_are_jamtland_fotoblogg_arebilder1

Foto: Darren Hamlin

ANNONSER
ANNONSER