Menu
ANNONSER

Åre för musikhjälpen

På initiativ av årebon och eldsjälen Sofia Stenstrand pågår just nu projektet ”Åre för musikhjälpen” – en sammanslutning av företagare i Åre som vill dra sitt strå till stacken i den rikstäckande insamlingen Musikhjälpen. Varje deltagande företag skänker en produkt eller tjänst och lägger upp denna som en separat auktion på Tradera. När auktionen avslutas går produkten/tjänsten följaktligen till högstbjudande, och all förtjänst går oavkortat till Musikhjälpens insamling. På hemsidan Åreförmusikhjälpen.se finns alla pågående auktioner samt mer info om projektet. Det finns även en Facebooksida där den senaste infon läggs ut.

Årelive.se deltar tillsammans med Kompis Reklam i Åre genom att auktionera ut en canvastavla i storlek 50×73 cm (kilram 4 cm) med valfritt motiv från Årefotografen Niclas Ström. Motiven väljs i Årelive.se/Niclas Ströms bildbank. Auktionen finns här. Bjud, bjud, bjud!

Nedan några av de 117 bilder som finns att välja på i bildbanken.

ANNONSER
ANNONSER