Menu
ANNONSER

Fullspäckad eventkalender i påsk

Den 31 mars är det dags för Red Bull Home Run – störtlopp från toppen – masstart – först ner till Timmerstugan vinner. Alpina världsstjärnor står på startlinjen tillsammans med glada turister. Hög stämning och mycket adrenalin utlovas!

Den 5-6 april väntar nästa stora event då Jon Olsson drar in i byn med sin egen tävling Jon Olsson Invitational – JOI. Världens bästa jibbers gör upp i ett gigantiskt hopp vid den alpina nationalarenan (vid VM:8an). Samtidigt avgörs Alpine Challange, där 16 personer ur den alpina världseliten gör upp i parallellslalom i direkt anslutning till hoppet. Publiken kommer med all sannolikhet att bjudas på en rejäl show, som vanligt när Jon Olsson gör events. Mer info i pressmeddelande från SkiStar Åre
Are360.com – info om alla events i Åre

ANNONSER
ANNONSER