Menu
ANNONSER

Cirkusen kommer till byn

Den alpina världscupen brukar även gå under namnet världscupcirkusen, och lite av en cirkus är det faktiskt. När världcupen arrangeras i byn är det inte bara världens bästa skidåkare och deras tränare som finns på plats. I dess följe kommer även fansen, förbundspamparna, tv-bussarna, fotograferna, reportrarna, sponsorerna, kändisar av olika dignitet (inte sällan även kungligheter) samt många fler. Kort sagt – en mängd olika typer av människor, alla med olika agenda men med ett gemensamt intresse av vad som händer i tävlingspisten.

I morgon (onsdag) kör damerna storslalom (1:a åket startar 16:00) och på torsdag gäller slalom (1:a åket startar 16:00), målgång sker i den nya alpina nationalarenan vid VM8:an. Fri entre! All info om tävlingarna finns på Worldcupare.se

Lindsey Vonn, mars 2012.

Foto: Niclas Ström photography

 

ANNONSER
ANNONSER